avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile fiului!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile fiului!!!!

Ce drepturi are un fiu major asupra casei sau terenuri daca tatal nu-l mai primeste in locuinta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:22, 24 Septembrie 2010
ce vrea fiul in realitate ? din ce-ati descris aici, nu prea e dornic sa stea cu tatal sau.
daca mama ar vrea sa dea divort, ar putea scapa de tata din casa.
in momentul asta, cat mama e in viata si bunul e comun, nu are cum sa-l dezmosteneasca
Eu cred ca vrea sa ii interzica fiului sa intre in locuinta care reprezinta domiciliul sau statornic.
Adica vrea sa nu il mai lase sa intre in casa...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmpartirea bunurilor sorinelo sorinelo tata regaseste fiica din prima casatorie dupa 30 ani e stabilita in germania, a fost casatorit si a divortat dupa 6 ani platitor de pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)
Negarea parintilor ContSters152459 ContSters152459 doresc sa aflu si eu va rog . daca este posibil sa imi schimb identitatea . as dori sa nu imi mai apara numele parintilor in certificatul de nastere . si sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei ca uzufruct viager alroga alroga Sunt casatorita de 14 ani si am 2 copii.Bunica mea mi-a donat o casa,la care eu am venit si i-am facut renovari capitale.Sotul meu este trecut in acte ca si ... (vezi toată discuția)