avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire nestiuta!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire nestiuta!

In ianuarie a murit tatal cumnatului meu. De atunci au fost tot felul de informatii....orale....ca ar fi lasat si un apartament pe numele nepoatei.....dar in casa nu s=a gasit niciun act. Succesiunea este in favoarea cumnatului ca unic mostenitor. Unde se poate adresa ca sa afle daca exista un asemenea imobil pe numele fetitei? La agentia fiscala|?nici orasul undeeste proprietatea nu este fff sigura. Dar in situatia in care ar exista siconturi bancare?...moartea tatalui a fost fulgeratoare si neasteptata.....Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters161126 , utilizator 18:22, 24 Septembrie 2010
Multumesc pentru raspunsuri....!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament cami e cami e Stiti cumva daca testamentul este legal si acceptat in Romania? (vezi toată discuția)
Scrisoare (testament) post-deces Madriannn Madriannn Buna Ziua Comunitate, In urma unui divort si a consecintelor acestuia, s-au intrerupt orice forme de comunicare cu fosta sotie si cu fiica mea, acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Intocmire testament ContSters136056 ContSters136056 Buna ziua! Eu si sotul meu detinem 2 imobile(unul la oras si unul la tara) si ceva teren.Avem 2 fii, ambii casatoriti .Unul dintre ei locuieste cu noi in ... (vezi toată discuția)