sunt de acord cu noua lege de scutire a penalitatlor ,si eu am ramas an urma si nu pentru ca nu vreau sa platesc ci pentru ca nu mai am de unde ,ratele miau crescut ,copilu la gradinita iar eu castig nimika toata ,sincer nu mai pot si sunt multi ca mine .abia de pot sa asigur mancare ptr fiecare zi si aia e calculata .ca si debit am 552 ron dar la penalizari e o suma uriasa care stiu ca e calculata abuziv .deci legea se poate aplica ,pot face dosaru si ce acte sunt necesare ptr depunerea la asociatia de locatari ,deoarece ei se fac ca nu au auzit de aceasta lege .
acu cateva zile am fost si am antrebat si exact asa mia explicat doamna de la ghiseu ,o fi cu penalizari sau fara nu mai are rost .sper sa rezolv ceva .
buna ziua ! am nevoie de ajutor va rog ami trebuie un model de cerere ,trebuie sa schinb la asociatia cet actele de pe fostul proprietar pe mine adik sa nu mai apra el si apar eu cum e si normal stiu ca ma nevoie de copii de buletin si contract casa si o cerere pentru domnul director ansa nustiu mai exact ce trebuie sa scriu an cerere ma puteti ajuta .multumesc .
Restanta intretinere
antonyc
Buna ziua,
As vrea sa stiu care este prioritatea si ordinea legala de achitare a restantelor catre asociatia de propietari , in fapt
Am avut o restanta de ... (vezi toată discuția)