avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional de formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional de formare profesionala

Buna ziua,

dupa semnarea de catre angajat si angajator a unui act aditional de formare profesionala, ITM-ul refuza sa il inregistreze in evidentele lor, pe motiv ca "nu ii priveste".
Se doreste insa ca acest act sa poarte si parafa lor - asa vor partile. Ce se poate face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 19:06, 26 Septembrie 2010
POate reusiti sa-l induplecati pe inspectorul la care este arondata societate sa va primeasca acele acte ... am vazut astfel de cazuri la ITM Buc.
Am inteles. Va multumesc pentru sprijin. Numai bine.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul angajatorului de a inregistra o plangere andreeapopescu andreeapopescu Ma confrunt cu urmatoarea problema: Deoarece am refuzat sa imi dau demisia, angajatorii mei au inceput un poces de "iti aratam noi ca te facem sa pleci ... (vezi toată discuția)
Formare profesioanala Vioreld Vioreld stie careva daca actele aditionale de formare profesionala (cand angajatorul suporta cheltuielile si in caz de demisie a salariatului acesta sa dea banii ... (vezi toată discuția)
Pregature profesionala in perioada de proba emillius emillius Buna ziua, Poate sa beneficieze un angajat pe o durata determinata de 3 luni , de un curs de pregatire profesionala organizat de angajator? In aceste ... (vezi toată discuția)