avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

in anul 2003 am facut un abonament la conex si am ramas datoare cu suma de 100ron.in anul 2009 am primit o recomandata de la judecatoria constanta de executare silita ptr suma de 3200ron am angajat un avocat si am facut contestatie pe motiv ca suma e prea mare si nu am fost instiintata pina atunci judecatoria din birlad mi-a dat cistig de cauza si trebuia sa platesc 500ron dar societatea a facut recurs la vaslui si mi-a anulat contestatia acum iar mi-a venit o instiintare de executare silita .cum vor face asta?imi ia partea mea de casa?va rog sa-mi spuneti daca stiti !!
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:35, 28 Septembrie 2010
zilele astea am primit de la executor o instiintare care era adresata si celor de la Mars collection precum locuinta pe care o am este bun comun cu sotul meu.
Solicitind efectuarea partajului silit a locuintei pentru a putea face executarea silita pe bunurile mele ce-mi revin in urma partajului
Se poate face partaj silit?
va multumesc ptr raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
Iacomi, utilizator
Da,se poate face partaj silit dupa cum il numiti.

Aspectele referitoare la prescriptie trebuie analizate pe acte si plati in concret.
Daca contractul nu era reziliat datora bani si penalitati...
Daca era reziliat era alta discutie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor Iacomi Iacomi am facut contestatie la procesul lor initial am cistigat dar au facut recurs si acolo au cistigat ei de la 100 lei vor sa le dau 3200ron acum am primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita la un contract din 2005 marianams70 marianams70 buna seara, vreau sa intreb un specialist daca la un contarct facut pentru un telefon in anul 2005 care este termenul de prescriptie si daca este legal ca ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata catre societate recuperari creante delia0286 delia0286 acum cativa ani(in 2006,2007 nu retin exact)am avut 2 abonamente concomitente la [FURNIZOR] incheiate pt o perioada de 2 ani.dupa aproximativ 1 an nu am mai ... (vezi toată discuția)