Am condus masina personala si am acrosat o alta aflata la semafor eu efectuind un viraj la dreapta.Datorita stariii in care ma aflam cat si datorita profesiei pe care se pare ca am avut-o am fugit initial de la locul accidentului insa am fost ajuns in scurt timp.Cum era si normal s-a chemat politia care a vvenit foarte repede.Am suflat in etilotest si mi-a iesit 1,40 dupa care am fost dus la IML cum era si normal si mi s-a recoltat sange.Am fost intrebat daca vreau recoltarea si celei de-a doua probe iar eu am spus ca nu este nevoie.Mentionez ca sunt sofer profesionist si inca sa zicem ca mai lucrez la o unitate militara.Poate ma puteti indruma pentru ca nu am avut nici un eveniment in 20 de ani decand conduc.De asemenea mentionez ca am toate gradele pe permis.
Bucurati-va ca nu sunteti cercetat si judecat de o instanta militara ,acolo e cam greu cu suspendarea pedepsei. Mai mult 1,8 la etilotest echivaleaza cu vreo 3,5 in singe, de altfel cred ca acesta este motivul pentru care evitati sa ne spuneti valoarea la analizele de singe. Mult foarte mult daca mai punem si fuga de la locul accidentului nu pot sa zic decit grav foarte grav.
In aceste coditii eu zic sa scoateti din calcul o sanctiune administrativa ,pedeapsa va fi sigur inchisoare daca aveti bafta cu suspendare ,pina la urma dv ati comis concurs de infractiuni.#-o
Partea proasta este ca in ultima vreme, la concurs de infractiuni de natura rutiera, sa mai da si cu executare. Desi unii spun ca nu e bine ca un avocat sa va sfatuiasca asta, recunoasteti fapta si sperati in clementa judecatorului. Dovada de circulatie ma indoiesc ca veti primi...
Taxa avocat
Daniela Dinu
In situatia in care s-a facut analiza singelui la IML cu valoarea alcoolemiei de 1,55 si s-a intocmit dosar penal ,cat credeti ca va fi taxa impusa de un ... (vezi toată discuția)