avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea autoturismului in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea autoturismului in stare de ebrietate

Am condus masina personala si am acrosat o alta aflata la semafor eu efectuind un viraj la dreapta.Datorita stariii in care ma aflam cat si datorita profesiei pe care se pare ca am avut-o am fugit initial de la locul accidentului insa am fost ajuns in scurt timp.Cum era si normal s-a chemat politia care a vvenit foarte repede.Am suflat in etilotest si mi-a iesit 1,40 dupa care am fost dus la IML cum era si normal si mi s-a recoltat sange.Am fost intrebat daca vreau recoltarea si celei de-a doua probe iar eu am spus ca nu este nevoie.Mentionez ca sunt sofer profesionist si inca sa zicem ca mai lucrez la o unitate militara.Poate ma puteti indruma pentru ca nu am avut nici un eveniment in 20 de ani decand conduc.De asemenea mentionez ca am toate gradele pe permis.
Cel mai recent răspuns: pytycu , utilizator 08:29, 1 Decembrie 2011
Indiferent de felul pedepsei ce o veti primi permisul de conducere se va anula pentru toate categoriile pe care le aveti
Este adevarat ca trebuiesc platite analizele la I.M.L. pentru desfasurarea mai "rapida" a dosarului?
Daca aveti posibilitatea sa platiti ,ar fi bine sa faceti acest lucru,deoarece cei de la politie,din lipsa de fonduri,intarzie foarte mult primirea rezultatelor de la I.M.L
As avea rugamintea ptr d-nul Lasconi sa-mi spuna daca exista si recalcularea retroactiva a probelor biologice sunt convins ca m-ati inteles la ce ma refer.Multumesc anticipat.
Am inteles ca nu am nicio sansa la recalculare deoarece nu am dat 2 probe de sange. Este adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa avocat Daniela Dinu Daniela Dinu In situatia in care s-a facut analiza singelui la IML cu valoarea alcoolemiei de 1,55 si s-a intocmit dosar penal ,cat credeti ca va fi taxa impusa de un ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta bauturilor alcoolice Mihai Ioan Mihai Ioan In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)
Daca nu am fost informat pot luat 2 pedepse cu suspendare? danut666 danut666 in 2010 am condus sub influenta bauturilor alcoolice,politistii dandu-mi permisul de conducere inapoi,avocatul de atunci mi-a confirmat ca am voie sa conduc pe ... (vezi toată discuția)