avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Decizie de primire
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Decizie de primire

As dori sa-mi spuneti (scrieti) ;) in cat timp ,de la depunerea juramantului ca avocat stagiar, primesti decizia de primire in profesie. :-/
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:06, 27 Ianuarie 2008
Juramantul e desuet in practica... adica el nu se mai depune... Asta era chestiunea esentiala...:((

Si, din pacate, cred ca neincrederea in avocati este atat de mare pe cat incompetenta lor, iar depunderea unui juramant nu prea poate diminua neincrederea si spori capacitatea profesionala... :( Din pacate...

Cred ca ar trebui tinut cont de el, dar nu va face minuni referitor la constiinta persoanei. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura valery valery As vrea sa stiu daca se poate sa faci stagiatura in alt judet decat cel unde ai luat examenul! Normal ca mi s-a spus ca nu, dar atata timp cat nu esti inscris ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)
Inscrieri, documente necesare dupa intrarea in barou doru6 doru6 Am fost promovat examenul de admitere in barou sesiunea octombrie 2012 si doresc sa stiu ce trebuie sa fac de acum inainte in relatia cu Baroul si ... (vezi toată discuția)