avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte notariat

In anul 2007 am cumparat apartamentul prin notariat , dar notara nu i-a cerut proprietarei sentinta de divort ramasa definitiva si irevocabila, fapt ce face acum ca fostul sot sa ceara anularea contractului meu de vanzare pe motiuv ca el a atacat acea sentinta si a repuso pe rol.Ce trebuie sa fac daca notara a gresit necerindu-i acea sentinta.Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:33, 28 Septembrie 2010
nu, notarita nu a gresit. femeia era divortata si a cumparat ap dupa divort si a vandut in calitate de unica proprietara.
nu e notarita de vina ca acel proces de divort s-a anulat, in plus ei, ca soti, nu au fost proprietari ci chiriasi asa ca nu aveau ce partaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate apartament catana aurora cristina catana aurora cristina Am cumparat prin notariat in 2007 un apartament in P Neamt cu toate actele legale, dar s-a ivit o problema, fostul sot al propritarei solicita instantei sa ma ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate palmargit palmargit Am divorţat în urmă cu 15 ani,în timpul căsătoriei am cumpărat împreună cu fostul meu soţ un apartament ,dar în contractul de vânzare cumpărare ca ... (vezi toată discuția)
Model cerere chemare in judecata pentru anularea unei sentinte civile pronuntata intr-un dosar anterior mary6 mary6 buna ziua,cu mare respect va rog sa-mi da-ti si mie un sfat,doresc sa deschid un proces civil legat de o sentinta civila pronuntata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)