avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto victima am 22 de zile de la iml
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto victima am 22 de zile de la iml

ma aflam an masina condusa de fratele meu si am intrat an coleziune cu o alta masina din cercetarile politiei a fost vinovat celalalt sofer deoarece nu a oprit la indicatorul stop omul are asigurare la allianztiriac are si pentru victime an urma accidentului am 22 de zile de la iml am ramas cu un semn an frunte cu 7 8 copci o coasta rupta cotul fisurat accidentul a avut loc la data de 17 06 2010 cam an cat timp se finalizeaza cam cati bani iau de la asigurare si cati bani sai cer soferului care este un nesimtit nu a venit deloc la spital si nici nu a vrut sa ma scoata din masina cand ma lovit eram inconstient
eu sunt singura persoana vatamata din masina eram an spate nu aveam centura pusa dar nu cred ca eram obligat sa o pun
Cel mai recent răspuns: virgilctgil , utilizator 18:59, 4 Octombrie 2010
Adrian.Tudor a scris:

Aici este vorba de un dosar penal si pana la finalizarea lui nu puteti fi despagubit. La politie sau la tribunal va trebui sa specificati ca vreti sa va constituiti parte civila pt daunele fizice si morale suferite. Va sfatuiesc sa apelati la un avocat care sa va ajute sa formulati cererile pt. a cere si obtine cat mai mult de la asiguratorul RCA al vinovatului. La aceasta ora nimeni nu va poate spune cand si cat veti primi despagubire pana nu se finalizeaza procesul. Mai luati legatura cu politia si vedeti ce acte mai trebuiesc depuse la dosar.
Trebuie inteles ca atat timp cat vinovatul detine o polita RCA instanta nu-l va pune la plata. Asiguratorul plateste toate daunele. Instanta il poate condamna sau nu, in functie de gravitatea faptei sale si de daunele produse, de circumstantele atenuante sau agravante etc.
dar dacape sofer al condamna si eu cad la o antelegere cu el nu mai poate fi condamnat nu daca ami retrag plangerea
virgilctgil a scris:

am vrut sa stiu ce suma sa luatan cazuri similare cu aproximatie poate amida si mie cineva o informatie sau cat sai cer soferului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza pana ne cheama an innstanta gilcrist1977 gilcrist1977 parte vatamata an accident auto am fost la cercetari penale sa anceput urmarirea penala a soferului sa facut expertiza ceruta sau chemat martori la audieri la ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie dupa dosar gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident auto am fost parte vatamata si as dori sa iau o copie dupa dosarul meu care se afla la politie la cercetari penale mie nu miau dat nici ... (vezi toată discuția)
Cu ce acte trebuie sa merg la asigurari gilcrist1977 gilcrist1977 am avut accident am 18 zile de la iml cu ce acte trebuie sa merg la asigurari sa ancerc sa ajung la o antelegere cu ei si daca mai pot ajunge la o antelegere ... (vezi toată discuția)