avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In legatura cu pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In legatura cu pensia alimentara

Vroiam sa va intreb in legatura cu un divort, situatia sta in felul urmator: parintii mei s-au despartit prin`92 aproximativ, dar cred ca au divortat de abia in `97 sau `98 eu ramanand cu mama, iar el nu a trimis pensie alimentara decat primele 2-3 luni si vroiam sa va intreb daca se mai poate face ceva pentru a recupera acei bani, sau este prea costisitor, obositor si nu se merita ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:39, 3 Octombrie 2010
puteti sa-l actionati dvs in judecata pt marirea pensiei. depuneti dovada ca sunteti student

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mai obtin pensia de intretinere din urma? Sandra_cristina Sandra_cristina buna ziua! am si eu o nelamurire....mama mea in data de 13.09.1990 l-a dat pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii , plata pensiei alimentare , ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Stancu Aurelian Stancu Aurelian buna ziua, as dori sa stiu si eu daca in cazul unui proces civil si anume, un divort este posibil sa se dea doua sentinte definitive si irevocabile pentru ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare VladutArdelean VladutArdelean Am 21 si sunt student al Facultatii de Stiinte Politice , Administrative si ale Comunicarii , UBB , Cluj Napoca.Parintii mei sunt divortati de mai bine de 18 ... (vezi toată discuția)