avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort,partaj in faza de apel-ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,partaj in faza de apel-ancheta sociala

buna ziua! sunt in proces de divort si partaj in faza de apel.prima infatisare va fi pe 20 oct.2010.atunci cand instanta de fond a dat solutia eu si fiica mea minora locuiam la parintii mei,iar ancheta sociala s-a facut aici.avem de impartit o casa iar sotul a ramas in ea,eu si minora fiind nevoite sa plecam,ajutat-te fireste de el! instanta de fond i-a atribuit lui 75% din tot si casa in natura,fiind obligat la plata unei sulte.de un an si jumatate eu si fiica mea locuim cu chirie,iar el si amanta locuiesc in casa(i-a facut acesteia si mutatie la acea adresa).intrebarea mea este urmatoarea:se va face din nou ancheta sociala la adresa unde locuiesc cu chirie? deoarece eu intentionez sa prezint contractul de inchiriere in fata instantei.pentru ca instanta de fond a concluzionat atunci ca eu si minora avem conditii bune de locuit la partinti si de aceea i se atribuie lui casa.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:52, 2 Octombrie 2010
in mod cert sotul dvs a avut un avocat mai bun decat cel angajat de dvs daca a reusit sa obtina casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul platii sultei pentru imobilul atribuit ioanabest ioanabest Va rog ajutati-ma cu un sfat in cazul de mai jos: in urma succesiunii dupa tata am mostenit 3/4 dintr-un imobil, iar sotia lui tata ( mama mea vitrega) a ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)
Partaj cristinani cristinani Am hotarat impreuna cu sotul meu sa divortam. Pentru partaj, toate bunurile comune se impart la jumatate? Sau parintele care va creste copilul are dreptul la ... (vezi toată discuția)