extras...Începând cu 01 octombrie 2010 cuantumul indemnizaţiei pentru
creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani şi, în cazul copilului cu
handicap, până la împlinirea vârstei de 3 ani, este de 40% din venitul de referinţă
pe profesie.Am crezut ca avocatii au mai multe minte decat cei de la guvernare...pana la aparitia acestor hotarari. Credeam ca noi decidem cum sa ne fie noua bine, noua tuturor, nu doar anumitor categorii.... #-o
Nu vreau sa stau si sa ma plang :(( ca nu voi mai lua indemnizatia pentru cresterea copilului, ci vreau sa fac ceva pentru a ataca aceste hotarari. Fiind noua in profesie :">, nu am experienta pe contencios-administrativ si as dori indrumari, sfaturi, jurisprudenta.
Cat mai repede posibil pentru a fi in termen.
Multumesc anticipat colegilor si tuturor celor care veti contribui
Da, din fericire am castigat, dar importanta e cererea principala pt care avem termen in 07 decembrie. UNBR nu a fost reprezentata de nimeni si nu s-a depus niciun punct de vedere din partea lor.
Colegele de la Tm au avut ieri primul termen, dar s-a dat un nou termen pt saptamana viitoare. Colegele de la CJ au termen in 29, parca. Sa vedem ce se intampla si acolo.
Nu ma bucura atat hotararea Curtii, cat ma bucura descoperirea facuta in urma intalnirilor pentru conceperea plangerii: in Baroul HD avocatele sunt unite, iar colegele care au avut cel mai mare aport la conceperea plangerii sunt niste avocate deosebite si adevarate luptatoare. =D> =D> =D>
...am incarcat minuta in format .jpg in "documente utile", dar eu nu o pot vizualiza #-o
...am mai incarcat un format doc
verificati fiecare la baroul de care apartineti. s-a revenit la plata indemnizatiei. astazi am ridicat banii aferenti indemnizatiei. pentru lunile neplatite se pare ca se va lua decizia in decembrie, la intrunirea UNBR.
FELICITARI ! VOUA MINUNATE MAME SI ADEVARATE PROFESIONALISTE! Eu nu am nascut recent nici nu sunt insarcinata, insa cele doua hotarari le consider inadmisibile avand in vedere ca acea indemnizatie se plateste tot din banii mamelor care au contribuit.