avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detinere de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detinere de droguri

Buna seara,
In urma unei perchezitii corporale de catre jandarmi la un concert, fiului meu i s-au gasit 1 g marijuana, i s-a luat declaratie si a fost dus la un birou de combaterea crimei organizate. Politistul ne-a spus ca va avea dosar penal si ca va trebui sa faca o comisie rogatorie si sa asteptam sa ne sune. Nu stiu ce inseamna chestia asta. Va rog sa-mi spuneti la ce ma pot astepta. El nu are alte antecedente. Au fost 8 colegi la concert, au facut cheta si au cumparat aceasta iarba (alt baiat a cumparat-o) dar i-a dat-o lui sa o tina pana ies de la concert. Poate fi arestat?
Da , conteaza mult declaratiile celorlalti coinculpati precum si daca se va stabili daca fapta este prima de acest gen sau este repetata .
In functie de tipul de drog si celelate circumstante si aspecte legale , se va face incadrarea juridica si se va lua masura legala . Opinez totusi inspre o amenda administrativa cu un avocat bun in aparare .
Si din punctul meu de vedere ar fi corect asa daca este vorba de detinere in vederea consumului.

Trebuie stiuta incadrarea juridica exacta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Prins cu substanțe ilegale pe o stradă din bucurești. nu am antecedente penale și nu am avut în viața mea probleme cu poliția... la ce să mă aștept? raszagal raszagal Buna ziua, am mare nevoie de informatii cu privire la situatia de mai jos. În urmă cu o saptamana, am fost luat cu asalt de niste jandarmi chiar cum am ... (vezi toată discuția)
Incadrarea trafic de droguri de risc ContSters310336 ContSters310336 ma aflu in ancheta penala pentru trafic de droguri de risc...suntem 3 persoane cantitatea de droguri a fost de 60 grame de marijuana nu suntem recidivisti nici ... (vezi toată discuția)