avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prins cu 0.3 de marijuana.ajutor!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prins cu 0.3 de marijuana.ajutor!

am un prieten care a fost prins de2 ori cu 0.3 de marjuana. prima data a fost acum aprox 4 luni si a 2 aoara acum o luna. prima data a fost dus la politie sa dea declaratie,dar nu a primit nici o citatie acasa.dar a 2 a oara aprimit o ciatie, sase prezinte la diicot, si a inteles de la avocata lui ca dosarul este in cercetare. el afost prin in buc,ambele dati de politisti sub acoperire,prima data a spus ca luase din vama sub efectul alcoolului, si a doua oara tot de acolo doar ca dintr'un spice, doar ca vanzatorul nu i'a dat nimic legal. as vrea sastiu cam ce o sa se intample.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:53, 15 Octombrie 2010
se pare ca problema de atunci s'a rezolvat, a fost si a adeclarat, si i'a venit alta citatie acasa cum ca ar fi invinuit si are dosar penal. nu s'a prezentat cu avocat atunci. acum ce ar trebui sa faca?
Daca e invinuit atunci s-a inceput urmarirea penala, trebuie sa se prezinte la fiecare citare si e recomandabil cu un avocat. Atlfel, se trezeste cu un mandat si cu acuzatia ca se sustrage cercetarii.
Daca este chemat din nou este recomandabil sa fie insotit de un avocat care sa stie sa il apere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa handsu handsu In cazul retragerii plangerii penale a partii vatamate invinuitul ( in aceasta calitate pana la retragerea plangerii) poate fi amendat adminidtrativ de catre ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)