avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008

Il puteti accesa la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri posibilitatea de a discuta problemele legate de Codul CAEN si de activitatile pe care le desfasoara comerciantii din Romania.

Admin Avocatnet.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ISABELA SABIN , Consilier juridic 09:34, 19 Septembrie 2008
3530 e si in corespondenta facuta pe infosrl.
Eu am infiintat firma in octombrie 2007:D
In afara de faptul ca doresc sa renunt la punctul de lucru, nu-mi fac probleme!
Acum si sa o lichidez, probabil ca trebuie sa refac CUI-ul.
Ma intreb si eu cat ma costa toate astea si cum e cel mai ieftin pt mine. Caci renunt la punctul de lucru tocmai pentru a nu-mi mai iesi niste bani aiurea. Bine ca a venit Guv sa le dea sens!
Am decis sa refac actul constitutiv si sa cotizez la registru. Am o nelamurire privind semnificatia obiectelor de activitate noi

Nu inteleg diferenta intre:

58.29 Other software publishing
This class includes:
- publishing of ready-made (non-customised) software, including translation or adaptation of noncustomised
software for a particular market on own account:
• operating systems
• business and other applications

si

62.01 Computer programming activities
This class includes the writing, modifying, testing and supporting of software.
This class includes:
- designing the structure and content of, and/or writing the computer code necessary to create and
implement:
• systems software (including updates and patches)
• software applications (including updates and patches)
• databases
• web pages
- customising of software, i.e. modifying and configuring an existing application so that it is functional
within the clients' information system environment

Daca fac o aplicatie software la care vand licente, atunci fac 5829 si daca fac o aplicatie software pentru un client anume, pe care i-o vand cu cod cu tot, atunci fac 6201?

Sau

Daca produc soft, fac 6201 si daca am site de download, gen tucows, fac 5829?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Trebuia sa cauti in lb. romana:

6201 Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)
5829 Activităţi de editare a altor produse software

tu vrei sa schimbi obiectul sau sa-l recodifici? ce cod aveai inainte? daca era 7221 sau 7240, acum trebuie sa pui si 6201 si 5829.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2008
ContSters20980, utilizator
MAREB ATENTIE LA COTA AFERENTA FONDULUI DE RISC IN CAZ DE ACCIDENTE - S-A MODIFICAT O DATA CU CODUL CAEN !!!!!!!!!!!!:D

Alte discuții în legătură

Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)
Activitati specifice cod caen amalia2009 amalia2009 As dori sa stiu daca sunt descrise undeva activitatile exacte pe care un PFA le poate efectua in momentul alegerii unui anumit cod CAEN. Adica spre exemplu ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)