avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

buna ziua,

ati putea sa-mi spuneti exact ce intra la cheltuielile de judecata pe care poti sa le soliciti?

banuiesc ca:
- onorariul avocatului
- taxele de deschidere a procesului (eventual cele platite pentru iesirea din suspendare?

dar pot intra:
- taxele judiciare de timbru care se solicita de catre instanta la pronuntare?
- cheltuielile de transport - in caz ca esti din alta localitate? (tren, avion, bonuri de benzina sau variante?)

multumesc
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 20:19, 5 Octombrie 2010
multumesc mult.

inca un lucru: taxa judiciara de timbru solicitata de instanta la finalul actiunii de ce nu e considerata cheltuiala de judecata? Sau care este sensul ei?
multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare materiala moraru alexandru moraru alexandru in urma unui proces civil instanta de fond nu s-a pronuntat asupra cheltuielilor de judecata .Am facut recurs care mi-a fost admis dar in condica scrie si suma ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat vasral vasral 1-Va rog sa-mi raspundeti si mie daca onorariul de avocat este suportat in intregime de catre paratul care a pierdut procesul si cum poate fi dovedit de catre ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata gaby@ gaby@ Daca intr-un proces de divort esti gasit vinovat (e vina ta), cam cat sunt cheltuielile de judecata? (vezi toată discuția)