avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conflict persoane întreþinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conflict persoane întreþinere

Bună ziua,

Situaţia noastră este următoarea:
- eu deţin un apartament unde am locuit singur = 1 persoană la întreţinere;
- soţia mea (suntem căsătoriţi de câteva luni) a locuit împreună cu mama ei în alt apartament = 2 persoane la întreţinere;
- după căsătorie locuim împreună în ambele apartamente, adică o săptămână într-un loc (2 persoane), o săptămână în celălalt (3 persoane), mai multe sau mai puţine zile consecutiv (poate chiar şi 2-3 săptămâni într-unul, apoi în celălalt alte câteva zile, săptămâni = nu e ceva fix).
- momenten suntem trecuţi la întreţinere cum am fost şi înainte de căsătorie, adică 1 persoană la un apartament, 2 persoane la cel de-al doilea.

Vecinii (deşi la asociaţii nu ni se spune cine exact) fac presiuni în ambele locuri pentru încă o persoană la asociaţia respectivă. Noi am vrea să rămânem ca şi până acum, deoarece e greu să trecem 0 persoane la un apartament şi totuşi să locuim acolo un număr variabil de zile, sau 1 persoană la celălalt când şi pe acolo stăm un număr variabil de zile 3 persoane.

Cum ar trebui să abordăm această problemă la cele 2 asociaţii?

Aştept cu interes răspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:56, 6 Octombrie 2010
Adeverinta nu inseamna nimic, privind legal lucrurile, dar daca este acceptata de presedintele asociatiei e foarte bine pentru dv. si foarte rau pentru asociatie pentru ca se creaza precendentul pentru falsuri de toate felurile.
Nu e mare lucru sa falsifici o stampila si o semnatura pe o foaie de hartie.
Asociatiile nu au instrumente legale de verificare a adeverintelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere a unei persoane care este la randul ei proprietar a2ioio a2ioio Buna Ziua. Daca ma puteti asista, va rog, in situatia in care avem doua persoane care detin un apartament in Bucuresti (adica eu si prietenul), si daca ... (vezi toată discuția)
2 plati la intretinere be_my_666 be_my_666 Bune ziua, am o mare dilema si as avea nevoie de ajutor. Locuiesc intr-o gars , dar imi petrec timpul mai mult la prietenul meu. Acum sefa de administratie din ... (vezi toată discuția)
Numar persoane intretinere Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, In martie anul acesta am facut o cerere cum ca nu locuiesc la adresa si am fost trecuta la intretinere cu numar redus de persoane, pana in luna ... (vezi toată discuția)