avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare / Lichidare SRL asociat unic fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare / Lichidare SRL asociat unic fara activitate

Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine nespecializate ).
Cum este mai bine , sa o vand sau sa o inchid ?
Cel mai recent răspuns: av_emy , utilizator 14:03, 24 Septembrie 2009
Activul firmei va revine dvs daca nu aveti datorii.
Vezi? Carmi ma sustine:P
marian_sg8-- la dgfp treb sa ai actele depuse la zi sa nu iei vreo amenda si incearca sa nu faci recurs , lasa lucrurile sa mearga de la sine , dizolvare-- lichidare fara sa cheltuiesti bani, numai ca toate aste dureaza ceva timp, in rest este asa cum spune si Romy si Carmi1181
Vinde! Vinde! Vinde! sau cum mai ziceam cuiva...de ce nu faci un fast food :P mai faci un ban cinstit :)
Eu ii recomand sa gaseasca pe cineva care sa-i dea macar o halba de bere pe firma :)):)):)):))

Alte discuții în legătură

Dizolvare/lichidare srl cu asociat unic ana_lov3s_u ana_lov3s_u sunt administrator la o SRL cu asociat unic.....firma are o datorie la administrator de aprox 2500 lei(sunt din imprumuturi facute in contabilitate)....pe ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata choco choco Am un SRL impreuna cu un asociat strain ( cu care nu mai tin legatura), firma are momentan activitatea suspendata si de fapt nu am avut activitate deloc. Am ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)