Buna ziua!
As dorii sa aflu ce-i de facut in cazul in care cartea de identitate provizorie expira iar titularul imobilului a decedat. Persoana la care ii expira cartea de identitate nu locuieste la adresa din acest act doar din ani in pasti si de cate ori vine face scandal si sunt nevoita sa chem politia care nu are ce sa faca deoarece are acea carte de identitate. As dorii sa stiu daca expira pot sa o evacuez din locuinta?
Da, fara un proces de partaj nu aveti ce face.
In urma partajului puteti ramane unicul proprietar...dar veti avea o problema...
Va trebui sa ii achitati banii pe care ii veti datora...adica sulta...
In aceste conditii, ar trebui sa va ganditi daca vreti sa deschideti partajul intrucat pana nu ii veti achita banii nu o veti evacua.
Buna.
Mostenirea este dar ea refuza sa se vanda apartamentul iar sambata m-a stransa de gat incercand sa ma omoare motiv pentru care am fost nevoita sa chem politia si salvare iar politia nu a facut nimic. Acuma am fost nevoita sa parasesc locuinta de frica sa nu aiba cine stie ce idei. Ea doreste sa obtina buletin pe adresa aceasta dar nu se poate locui cu ea sub acelas acoperis motiv pentru care si sotul sau a parasit-o. Bea foarte mult si este foarte violenta.trebuie sa existe o lege si pentru acestia ca daca nu acestia umbla in libertate si fac numai probleme.