avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... refuz de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

refuz de plata

buna ziua. Am executat pe firma o lucrare pentru un magazin constand in confectionarea a 5 rafturi si 4 tejghele din aluminiu! M`am inteles la pret cu clientul la suma de 1100 ron pentru un raft , respectiv 1100 ron pt o tejghea! toate raturile si tejghelele au fost montate la magazin, iar acum am facut devizul la lucrare si l`am prezentat clientului. a2a zi am fost pentru a`mi da banii si ai taia factura si chitanta pe toata lucrarea! iar el a spus ca este foarte mult si ca sa ii mai las din pret!
Toate materialele necesare confectionarii celor cerute au fost luate din banii mei : 8400 ron , avand facturi si chitante la tot ce am cumparat! Pentru a`l convinge i le`am si aratat pentru a il convinge ca la toata munca depusa manopera de 1600 ron este destul de mica! dar tot refuza sa faca plata lucrarii executate!

CE POT FACE pentru a recupara banii?? Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 09:08, 9 Octombrie 2010
inca o zi in care tot refuza sa raspunda la telefon... ce pot face??
Mai incercati sa-l contactati ,si daca chiar este rau intentionat,actionati-l in instanta macar pentru recuperarea pretului materialelor.Cheltuielile de judecata si judiciare,chiar daca le avansati dvs., vor fi suportate de cel care pierde procesul.
Marius Bote.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - lucrari ... HidegT HidegT Va salut! Doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Oare ar trebui să mai trec și ... (vezi toată discuția)
Completare factura andrei67467 andrei67467 Salut, am o mica problema cu un pfa , eu cand am facut o oferta către cineva, am pus materialele cu pret de lista, acesta a cerut sa ii fac factura, ia m ... (vezi toată discuția)
Pfa devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil? stefan5747 stefan5747 PT UN PFA devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil pt a ii demonstra clientului ca am cumparat materialele? si pt anaf sa vada ce ... (vezi toată discuția)