avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

In luna iunie fata(careia plateam pensia alimentara)a implinit varsta de 18 ani.Eu am sistat plata pensiei alimentare,asteptand sa ma dea in judecata in cazul in care urmeaza o facultate.Intrebarea mea este daca am procedat corect,iar daca urmeaza facultatea,va trebui sa platesc din urma?
Plata pensiei alimentare se stabileste pe baza adeverintei de la facultate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: coryna_urziceanu , utilizator 18:35, 13 Octombrie 2010
Tinand cont de faptul ca fosta sotie nu ma lasa sa vad fata de la varsta de 2 ani,iar ea ma suna doar cand e vorba de bani,banuiesc ca am procedat corect:si legal si moral.Nici macar nu-mi spune tata si nu e intereseta de mine.Mi-am facut datoria legala fata de ea din prima clipa si vreau sa termin tot asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ereditate, conflict de interese marafx2007 marafx2007 Buna ziua Sunt mama unei minore inca de 17 ani incredintata mie dupa divort. Dupa moartea bunicilor paterni, fetei mele i-au fost lasate in mostenire 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Platesc pensie alimentara pentru un copil care implineste luna aceasta 18 ani si este in clasa a-xl-a la liceu si intrebarea mea este daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara eduard08 eduard08 buna ziua sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)