avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Buna dimineatza,

Am o nelamurire: in cadrul unui proces de recuperare a unei sume de bani, se poate cere instantei sa admita proba cu telefonul ?( adica au fost mai multe discutii cu persoana care nu mai vrea sa recunoasca intelegerea, pe reteaua Vodafone)
Cum anume se poate sa am acces la convorbirile telefonice ale Vodafone ?( ce trebuie facut ?)
In cazul in care s-ar putea obtine convorbirile ce importanta ar avea pentru proces?
(In una din convorbiri zicea ca dc nu am facut un act inainte sa dau banii, acum nu mai pot sa am nici o pretentie)
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:50, 10 Octombrie 2010
pana la urma, pe hartie scrie de termen de returnare a banilor 2015, sau a ramas loc liber?
Scrie 2015.
Ceva idei ?
Multumesc.
sunt de parere ca cererea dvs se va respinge in acest caz. dupa acel inscris, puteti sa incercati recuperarea banilor dupa implinirea termenului.
puteti sa solicitati incuviintarea acestei probe insa instanta o va respinge.

Alte discuții în legătură

Mester insistent claus_2000 claus_2000 Am luat un mester fara act semnat sa repare apartamentul, ne-am inteles la o suma. Nu a respectat termenul lucrarii (a intarziat o luna) si intr-o zi a venit ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea convorbirii fara consimtamant si utilizarea acesteia in cazul unei acuzatii ? MirceaIulian MirceaIulian Buna ziua ! As vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Sunt intr-o situatie care nu depinde de mine (nu se poate dovedi acest lucru) dar ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Proba audio! mihaila ionut mihaila ionut Buna dim! Acum ca sa legalizat ascultarea telefonica am dreptul in instanta sa depun doada o inregistrare audio?E vorba de un litigiu de munca in care ... (vezi toată discuția)