avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare

Datorită litigiilor existente între As. de locatari - R.A.D.E.T şi fosta administratoră hoţomană am fost debranşaţi de la reţeaua de termoficare din 13 iulie 2010.Ne-am zbătut, ne-am agitat, dar demersurile ptr. înfiinţaea unei noi As. de proprietari sunt greoaie. Problema este frigul, care nu ţine cont de mersul lent al procedurilor justiţiei, s-a instalat cam devreme... Întrebarea este: - dacă suntem debranşaţi, ptr. a mă putea racorda la reţeaua de gaz ( pe care o am pe scară) mai am nevoie de acordul R.A.D.E.T? Sau le fac numai o înştiinţare că renunţ definitiv la serviciile lor? Cum se procedează în cazul în care R.A.D.E.T nu îşi dă acordul de debranşare? Numai cu acordul As. de Locatari pot efectua debranşarea? Cum să procedez în această situaţie, fără a mă posta înafara legii?
Am 2 copii, cel mic este bolnav de astm bronşic, frigul fiind un factor declanşator al crizelor astmatice. Sper că îmi înţelegeţi disperarea.
Numai succesuri vă doresc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:28, 11 Octombrie 2010
Pana la definitivarea documentatiei in instanta si ulterior,va aflati intr-o situatie delicata care nu este impozabila numai regiei
Dvs aveati cunostiinta despre neregulile existente in cadrul asociatiei,care nu incumba in cazul de fata responsabilitatea regiei,care are interesul primordial sa recupereze datoriile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Plata servicii de caldura apartament debransat catalinita catalinita Buna ziua, Anul trecut m-am debransat de la caldura, am montat centrala si totusi, aparent inca mai platesc caldura celor doua coloane care imi traverseaza ... (vezi toată discuția)
Debransare de la radet 2017 CostinSibi CostinSibi Buna ziua, as dori si eu sa stiu in ce conditii ma pot debransa de la RADET, in anul 2017, avand in vedere ca in cadrul asociatiei de proprietari din care ... (vezi toată discuția)