Datorită litigiilor existente între As. de locatari - R.A.D.E.T şi fosta administratoră hoţomană am fost debranşaţi de la reţeaua de termoficare din 13 iulie 2010.Ne-am zbătut, ne-am agitat, dar demersurile ptr. înfiinţaea unei noi As. de proprietari sunt greoaie. Problema este frigul, care nu ţine cont de mersul lent al procedurilor justiţiei, s-a instalat cam devreme... Întrebarea este: - dacă suntem debranşaţi, ptr. a mă putea racorda la reţeaua de gaz ( pe care o am pe scară) mai am nevoie de acordul R.A.D.E.T? Sau le fac numai o înştiinţare că renunţ definitiv la serviciile lor? Cum se procedează în cazul în care R.A.D.E.T nu îşi dă acordul de debranşare? Numai cu acordul As. de Locatari pot efectua debranşarea? Cum să procedez în această situaţie, fără a mă posta înafara legii?
Am 2 copii, cel mic este bolnav de astm bronşic, frigul fiind un factor declanşator al crizelor astmatice. Sper că îmi înţelegeţi disperarea.
Numai succesuri vă doresc!
Pana la definitivarea documentatiei in instanta si ulterior,va aflati intr-o situatie delicata care nu este impozabila numai regiei
Dvs aveati cunostiinta despre neregulile existente in cadrul asociatiei,care nu incumba in cazul de fata responsabilitatea regiei,care are interesul primordial sa recupereze datoriile