avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza partaj
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza partaj

am o intrebare , va rog: in cazul in care se fac obiectiuni pt o expertiza, pot sa cer un alt expert pt expertiza, sau va fi trimis acelasi expert contestat. avocatul meu i-mi spune ca prin lege trebuie sa mearga acelasi expert.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:32, 8 Ianuarie 2011
Da,insa pana la urma tot tragere la raspundere poate fi etichetata .
De esenta trebuie sa se asigure dovezi atat instantei cat si expertului care este obligat sa tina cont de ele,cu conditia insa ca acele probe sa fie utile cauzei ,concludente si pertinente.
Dvs vorbeati despre raspundere penala,care nu exista sau a fost dezincriminata.
Cu raspunderea civila este altceva,el poate raspunde pe aceasta linie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica elena.popa elena.popa ce mai putem face pentru a se face lumina intr-un dosar penal?In urma cu 11 luni baiatul in varsta de 20 de ani a murit intr-un accident de circulatie ,nu din ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva unui raport de expertiza in constructii petrisor dumitru petrisor dumitru Instanta a dispus o expertiza la un apartament, de la ultimul etaj si terasa. Continutul expertizei executata de Expertul nominalizat de instanta nu concorda ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza judiciara viocriss viocriss Sunt in proces de partaj si a fost efectuata expertiza judiciara imibiliara de catre expertul in constructii, de care am fost total nemultumita si chiar ... (vezi toată discuția)