Pentru un divort cu motiv de adulter mai este nevoie sa fac reclamatie la politie si sa prezint probele ? Am inteles ca politia nu se mai ocupa de cercetarea adulterului.
Mentionez ca am probe cu listingul telefoanelor lungi si dese din contul nostru comun vodafone family , inregistrari audio in care sotul isi destainuie relatia fata de mine ,
mentionez ca si cealalta persoana este casatorita si din aceasta relatare audio sotul meu pomeneste nume care cunosc detalii si as vrea sa stiu daca ii pot chema ca martori. Sotul meu si amanta lui l-au convins pe sotul ei ca sunt nebuna si ca vor spune asta la tribunal. Amanta sotului meu ma ameninta cu verisoara ei care este colonel de politie , face presiuni asupra mea , ce as putea face , am picat la mihloc si nu stiu unde sa ma adresez , direct judecatoriei , am nevoie de un avocat sau sunt de ajuns probele ?
Va multumesc frumos pentru timpul acordat
buna ziua.
puteti investi instanta de judecata cu actiunea de divort invocand culpa sotului.
inregistrarile audio nu vor fi admise in instanta , ca proba.
este suficient sa aduceti un martor care sa confirme relatia dulterina a sotului dvs.