Buna -ziua!
Apelez cu incredere la acest forum,sper ca si de aceasta data cineva sa fie in masura sa ma lamureasca.
In 2006,sperand la mai bine,m-am inscris la facultate.De admitere nu m-am temut, atat de mult timp nu pierdeam (studii 3 ani) si o diploma nu strica.
Am ajuns in anul III,licenta se apropia,examenele se aglomerau,totul era dificil.
Intr-un final,am ratat anul,licenta si diploma.#-o
A urmat an de gratie,cei de la facultate m-au linistit,asta e solutia.Piaza rea si aceeasi profesori care m-au incurcat anterior,iar.S-a dus si anul de gratie,ratat.Pentru 2 examene, aceeasi profesori!
De bani nu mai zic,fiecare an platit,carti cumparate,restante platite..suta de milioane.:((
Anul asta,a doua reinmatriculare,an III.Deja m-am obisnuit!
Nu am facut o criza de nervi,se putea si mai rau,ma consolam.Dar vedeti dumneavoastra,mai rau decat a venit nu se putea.In loc de 2 examene,m-am trezit cu 6.Motivul?Ca studentii de anul asta au si alte materii,niste aberatii!Poate ca asa este,dar eu am dat niste examene destul de grele,acelea nu conteaza?
Nu-mi lipseau decat vreo 10-11 puncte si ma astepta licenta.Era simplu,un examen in semestrul I,al doilea in semestrul II.
Este normal sa se intample asa?Unele examene mi-au fost echivalate,altele au aparut din senin,nu le-am mai vazut pana acum.La secretariat totul e mister,trebuie sa intrebi de zece ori pentru ceva si raspunsul se incadreaza mereu in tiparul "pentru ca asa trebuie".Vreau sa stiu de ce?
Lamuriti-ma,vreau sa stiu pe ce dau banii.Imi pare foarte rau ca m-am bagat in asa ceva,mai ales atunci cand nu se tine cont de nimic,totul este subiectiv in Romania.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
ContSters160631 , utilizator
11:31, 20 Octombrie 2010