am fost angajata gestionar la o firma si la un inventar efectuat sa constatat o lipsa da 60000 lei pe care eu am recunoscut-o. in declaratia data am recunoscut ca am modificat caietele pe care noi faceam inventar pentru a nu se descoperi lipsa si totodata am fost obligata sa scriu in declaratie ca as fi luat eu banii. sa facut plangere la parchet sa cercetat dosarul si singurele probe sunt declaratia mea si copii dupa caietele noastre de inventar ce mi se poate intampla?
un avocat am angajat deja care mi-a spus ca din probele care sunt in dosar si din discutia cu procurorul care se ocupa de caz voi primi o condamnare cu suspendare cu sau fara posibilitatea de urmarire iar atunci cand am cerut la parchet o expertiza contabila mi s-a spus ca nu este nevoie din moment ce eu am recunoscut deja suma lipsa
mai am o intrebare cartea mea de munca a fost suspendata in data de 14 mai asa am primit raspuns de la itm dar in data de 17 mai am primit adeverinte pentru imprumut la raiffaisen in care este specificat faptul ca contractul de munca nu este suspendat si nici nu a fost suspendat ce pot sa fac in continuare cu aceste documente?
Urmare directa a suspendarii CIM,va revine obligatia sa informati creditorul ,referitor la modificarea survenita ,ocazie cu care sa negociati reesalonarea imprumutului
Doamna, uitati-va bine pe adeverinta primita de la serviciu.
Acum scrieti exact cum se mentioneaza pe aceasta ca nu va este suspendat CM.
Nu cred ca scrie foarte clar, mai degraba nu se mentioneaza faptul ca este suspendat.
Lipsa inventar
antonia_m09
Buna ziua,
As fi recunoscatoare daca mi-ati sugera ce intrebari s-ar putea pune gestionarilor la notele explicative , in urma unui inventar la care lipsa este ... (vezi toată discuția)