avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea unui minor

sunt in divort cu sotia,la ancheta facut ade autoritatea tutelara fata mea a fost intrebata de fata cu maicasa cu cine ar vrea sa ramina ptr crestere si educare aceasta spunind cu maicasa,la audierea care va avea loc la tribunal (copilul are virsta de 12 ani)daca copilul va spune ca vrea sa ramina spre crestere si educare cu tatal ei se va tine cond si de ceea ce a spus la autoritatea tutelara sau se va lua de buna alegerea ei de la tribunal.ce sa fac sa m-i se incredinteze mei fata avind o situatie materiala mult mai buna iar in perioada cind ieram o familie eu ieram cel ce se ocupa de fata in tot ceea ce priveste cresterea si educarea ei.multimesc
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:32, 15 Octombrie 2010
sunt de parere ca aveti mai multe sanse avand un avocat alaturi. dvs, ca sunteti barbat, porniti cu un mic handicap pt incredintarea copilului. statistic, se incredinteaza mai mult mamelor
Daca intrebi pe un copil cu cine vrea sa sta in principiu va spune cu cel mai slab, pentru ca copilul in ceea ce se intampla in jurul sau - despartirea parintilor- se considera vinovat (asta este conoscut de psihologi din toate lumea). Si atrage atentia asupra cel care poate rezolva, sau cel care nu il iubeste atat de mult, ca sa le ierte... E pacat. #-o

Daca era presente si mama sa, este in opinia mea lovita de nulitatea aceasta explorarea psihologica. La fel si daca este tatal sau.

In orice caz amonodoi sunteti vinovati asa cum ai indrumat calea judecatoreasca..... Nu copilul. Incercati solutiile cele mai bune pentru copilul. Adica renoiest iubire in triangul, inca va doare sufletul. Timpul ca bun vin amliora suflete,rezolva tot. Nu intereaza doar sanatatea corporala (ospitale unde ai fost). Cel care mai se ocupa nu este cel care are toate drepturile. Aminteste te ca doar un lucru este important iubirea pasnica, si poate ca sotia ta a ales-o mai bine.

Incearca un mediator familiar. Sfaturi duhovnicesc, si gandestete ca niciodata departirea fizica va fi despartirea afectiva ci poate ca la distanta va da mai multe iubirea pe copilul in fata ta. Inca va pare o nebunie, am mare experenta in ceea ce priveste acest lucru.

Am duso la biserica am vtrut sa mergem si la un consilier familial si la un pshilog dar a refuzat totul,din momentul espartirii noastre ea umbla cu un coleg de serviciu deal ei cu 8 ani mai mic decit ea,un copil de 24 ani,am incercat sa stau de vorb cu el dar sa o lase in pace ca ii face mult rau,a bagato in datorii de nu se mai poate ,o maninca de banii,nu o intereseaza de copil de sot de nimic,are numai probleme si la munca si pe unde se duce .nu vede nu aude,dupa 13 ani de casnicie a ajuns in stadiul de minte cu nerusinare,colegii si colegele ei spun adevarul iar ea neaga si sustine ca ei mint
Ai facut tot ce trebuie. Acuma asteapta decizia tribunalului. Aduc toate martori care ai bagat la incercarea amicabila. Colegii de servicii, etc. E grav situatia. Si nu poti sa permiti ca copilul sa se vada ce starea are mamei sale. Chia si in situatiile mai grave s-a ajuns la recuperare vederea, si in putin timp baiatel aia o lasa in mijlocul straziile. Si ce sa faca atunci? Sa va gandi ce cu tine era mai bine. Dar tu advertiseaza ca nu va fi ca inainte... Sa se gandeasca mai bine sa nu faca alta aventura. Si ce trebuie se castig din nou iubirea familiara. Asta este. Stringe adresele colegii, dovezile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea domiciliului unui minor flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,la ancheta sociala facuta la autoritatea tutelara si nu acasa cum ar trebui fata mea care are virsta de 12 ani a fost intrebata de fata ... (vezi toată discuția)
Autoritate tutelara stefan1978 stefan1978 Buna seara,am o intrebare in legatura cu aceasta institutie daca ii pot spune asa.Sunt in divort cu sotia mea,avem un baiat in varsta de 7 ani,in luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am pentru obtinerea custodiei copilului minor alberto-eby alberto-eby de curin sotia a depus cerere de divort ,in urma casatoriei a rezultat o fetita care are virsta de 5 anisoti ,impreuna am cumparat un apartament care l-am ... (vezi toată discuția)