nu exista art in codul penal care pedepseste un vecin care ma inunda de ani de zile
si a refuzat 2 ani sa-si faca reparatiile cauzatoare,omul mi-a distrus apartamentul si sanatatea?????procurorii au trimis de colo colo dosarul,am facut plangere penala ptr distrugere,la sugestia primului procuror a modificat-o ptr tulburarea folosintei locuintei,de al 2-lea proc a fost dosarul retrimis la politie ptr cercetare penala unde am fost rechemat si eu si martorii sa ne-trebe daca ne mentinem declaratiile.acum al 3-lea proc a solutionat dosarul prin NUP in acceptiunea lui art 320 cp ,pe langa elementul material al laturii obiective se cere intotdeauna ca faptuitorul sa savarseasca o actiune-de tulburare-,fapta neputand consta intr-o inactiune,deci invinuitul nu este raspunzator penal ,nu el a savarsit actiuni prin care sa provoace inundatiile cvasi permanente ci vezi doamne instalatia din apart lui ,de care a stiut de ani de zile si n-a executat reparatiile,articolele invocate art 320 alin 1 cp,art 262alin 1 lit a,art 228cpp art 192 alin 3 cpp art 11 pct 1 lit b cpp rap.la art 10 lit d cpp,revoltator aceasta solutie NUP:O
Aveti posibilitatea in termen de 20 de zile de la primirea rezolutiei procurorului ,sa o contestati la procurorul ierarhic superior al calui care s-a ocupat de caz,iar in situatia in care acesta nu va raspunde in 20 de zile,aveti posibilitatea sa o formulati in instanta de judecata.
Coruptie la parchet
mariana54
am facut plangere penala impotriva vecinului care m-a inundat cvasi permanent ani de zile si a refuzat efectuarea reparatiilor necesare.initial ptr distrugere ... (vezi toată discuția)