avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara din somaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara din somaj

In cazul in care imi vine prin posta pensia alim din somaj ptr luna in curs, ptr ca asa mi-au zis ca vine, doar ptr luna in curs, ce se intampla cu celelalte luni restante?...
Mai pot recupera ceva?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:40, 20 Februarie 2011
Revin la acest subiect, ca sa nu mai deschid unul similar...

Am 2 intrebari...

1. In curand se termina somajul fostului sot...Ce se va intamla mai departe cu pensia alimentara ptr copiii mei?
2. Cum se va calcula pensia alim ptr cei doi copii ai mei...ai nostri...in conditiile in care el mai asteapta un al doilea copil din relatia actuala?...

va multumesc!
Pensia va fi stabilita la venitul minim pe economia nationala(760 lei,probabil +15%),ia copiilor dvs le va reveni cate 33% din jumatatea acestui venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primirea la zi a pensiei de intretinere restanta netie netie De 9 luni, mai exact din februarie 2010, sotul refuza sa platesca pensia de intretinere ,nerespectand hot jud data in iunie a.c.incalcand astfel disp art 305 ... (vezi toată discuția)
Cadouri in loc de pensie alimentara? danaru danaru De 2 luni ex sot nu mi-a trimis pensia alimentara...Motivul e ca nu are niciun venit....vorba vine... In schimb, mi-a venit ieri cu ceva hainute si ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara danaru danaru Va rog sa-mi spuneti, ptr recuperarea pensiei alimentare, e imperios necesar un avocat? sau e suficient sa depun eu singura acea cerere catre ... (vezi toată discuția)