Poate un primar sa ia pamantul unui cetatean al comunei si sa-l dea altuia, fara a-l anunta pe cel caruia ia lua pamantul?
Pe cine trebuie sa dau in judecata pentru recuperarea pamantului?
Pe primar, pe viceprimar?
ce acte imi trebuiesc pentru a avea o reusita in instanta?
Repet, daca bunica nu avea pe acel teren titlu de proprietate emis in baza legilor fondului funciar, ci doar stia din strabuni ca acea parcela de teren a apartinut candva familiei dansei, primaria se pare ca a actionat corect (chiar daca nu si etic). La campie, reconstituirea dreptului de proprietate nu s-a facut neaparat pe vechile amplasamente ci, conform legii 18/1991, pe sole stabilite de comisia locala. Fara un act de proprietate "la mana", este cam greu sa acuzati primaria de abuz...
serban73
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am aflat . Bunica are act de proprietate pe pamant.
Cum se procedeaza ? se da in judecata primarul si viceprimarul sau primaria?
Eu as vrea sa-l dau pe primar si pe vice in judecata pentru ca au zis ca nu le pot face nimic chiar daca bunica are act de proprietate.
Kyandra
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca bunica are titlu de proprietate pentru acel pamant, titlu emis in baza legilor fondului funciar (nu doar vreun act anterior cooperativizarii), va puteti adresa cu plangere atat comisiei locale de fond funciar cat si celei judetene (pentru ca aceasta comisie judeteana valideaza propunerile comisiei locale si emite titlurile de proprietate - in cazul in care se dovedeste eroarea, nu se va mai emite titlu celei de-a doua persoane); de asemenea, va puteti adresa politiei cu o plangere pentru tulburare de posesie.
Mostenitoare...
jeffo
Strabunicul meu a decedat, iar fiica sa, adica bunica mea doreste sa intre in proprietatea unei suprafete de pamant in calitate de mostenitoare. Treaba e ca ... (vezi toată discuția)