avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rog frumos un ajutor ..reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rog frumos un ajutor ..reabilitare

Va rog frumos cine poate sa imi dea o informatie legat a ceea ce urmeaza!!

Eram minor si am intrat intr-un cerc de prieteni care avea viciul furtului si am cazt si eu in plasa lor, bineinteles am fost prins si condamnat un an in grija parintilor. De atunci au trecut peste 6 ani si am citit aici ca dupa cinci ani te poti reabilita . Am mai citit si ca depinde si de pedeapsa .. de exemplu daca pedeapsa e pina intr-un an reabilitarea se face automat .. Va rog poate cineva sa imi spuna daca este adevarat sau nu ?...
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Capitan Capitan , Consilier juridic 23:11, 23 Ianuarie 2008
cazierul tau este curat din momentul in care a trecut termenul de incercare de 1 an , care este parte componenta a masurii educative prevazuta de art 103 c.pen.Stai linistit ,esti curat...ai grija sa nu mai savarsest infractiuni!
Multumesc mult pentru ajutorul acordat. Aceea pedeapsa am terminat-o de 6 ani, si oricum alte prostii nu vreau sa mai fac ever forevere. :):D
!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele masurilor educative Capitan Capitan Capitan Capitan revin cu intrebarea de la un topic anterior: poate un minor caruia i-a fost aplicata masura educativa a libertatii supravegheate (art.103c.pen) ocupa orice ... (vezi toată discuția)
Chiar nu imi poate raspunde nimeni Capitan Capitan Capitan Capitan ESTE MASURA EDUCATIVA A LIBERTATII SUPRAVEGHEATE APLICATA MINORULUI O CONDAMNARE?PAI ...CEL CARUIA I SA APLICAT MASURA EDUCATIVA A LIBERTATII SUPRAVEGHEATE ARE ... (vezi toată discuția)
Condamnare art 181 alin 1 cp popem popem Buna ziua Fiul meu a fost condamnat la doua luni inchisoare in baza art 181 alin 1 cp , cu aplicarea ... (vezi toată discuția)