avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instanta si juristii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instanta si juristii

Jurist I.S.J., vine la proces la tribunal in timpul orelor de serviciu platite de I.S.J.,cu Imputernicire de reprezentare juridica, in baza legii 514/2003 art4, emisa de Colegiul consilierilor juridici, sa reprezinte o persoana juridica. Nu ar trebui sa reprezinte numai unitatea care l-a angajat? De cand pot reprezenta si alte persoane in timpul legal de lucru la stat? El nu este functionar public ? de ce accepta instanta acest fapt, chiar daca eu am explicat ca el este angajat la I.S.J.(bugetar) si nu are dreptul sa reprezinte pe altcineva.
Multumiri.
Cel mai recent răspuns: Carmen-Tunde Borsanyi , Avocat 13:48, 4 Februarie 2008
I.S.J. poate insemna Inspectoratul Scolar Judetean #-o
:(nu stiu dar oricum Cj de acolo nu sunt numiti...asa ca nu cred ca se incadreaza la functionarii publici saaaaau gresesc ????#-o :D
Daca este vorba despre cj din Inspectoratele scolare judetene, atunci acestia sunt angajati pe baza de cim , deci nu sunt functionari publici.
Atunci doamna poate doar sa verifice daca acel jurist e chiar angajat la firma pe care o reprezinta. In rest...
da...cam atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in ccj / reprezentare in instanta ContSters152796 ContSters152796 Poate o persoana care este licentiata in drept dar are o condamnare penala pe care a executat-o de 4 ani pt trafic de influenta, sa fie primit in Uniunea ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic / reprezentare firma bukinst bukinst Avem urmatoarea intrebare> Un consilier juridic care nu are raprturi de munca prin contract cu o societate comerciala o poate reprezenta in instanta pe baza ... (vezi toată discuția)
Imputernicire in vederea reprezentarii in instanta ABANA ABANA Va rog acceptati sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari : 1. O imputernicire de reprezentare juridica avind antetul Colegiului Consilierilor juridici , ... (vezi toată discuția)