avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit 8% din venit PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit 8% din venit PFA

Buna Ziua,

Am tot auzit vehiculandu-se pe diverse forumuri ca o persoana fizica autorizata, care pe langa veniturile obitnute ca PFA are si contract de munca ca programator, va plati 8% impozit in loc de 16%. Ma poate lumina cineva cu ceva legislatie in domeniul acesta? Sau e vorba despre niste norme interne ale celor de la Finante?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 12:28, 27 Ianuarie 2008
Aurelian, nu merit sa fiu ironizat.
Sau cel putin asa cred:((
Romy ....iar te ”iubesti” cu toata lumea? :P si cu carmi ...acum si cu aureliangl....ce va veni frate....hooo....e din venit ...nu din profit....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii pfa - scutire de la unele taxe brisc_jr brisc_jr Pentru a beneficia de scutirea cu 50% a cuantumului impozitului datorat pe baza normei de venit si a contributiei CASS si pentru exceptarea de la plata ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit injumatatita vcodrea vcodrea Buna ziua , Din 2012 functionez ca si PFA iar pina in iulie 2013 eram si angajat cu carte de munca/full time al unei firme si am beneficiat de injumatatirea ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez un afterschool pe pfa. Miruna Pop Miruna Pop Buna seara! Sunt angajata cu norma intreaga si doresc sa infiintez un afterschool, am cod CAEN 8559 (alte forme de invatamant). Forma de organizare a ... (vezi toată discuția)