avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor Incalzire 2010 - 2011
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor Incalzire 2010 - 2011

Daca am inca mici datorii la primarie.....chiar nu pot obtine acel certificat fiscal in care sunt trecute bunurile mobile si imobile? Vreau sa stiu ce ii impedica pe cei de la primarie sa-mi elibereze acel certificat............incluzind chiar si acele datorii.......
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
gritosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:10, 19 Octombrie 2010
Asta e un fel de "mintea omului de pe urma". Totusi aceasta atitudine a asociatiei ar trebui prevazuta in statut ....pentru ca altfel se poate interpreta ca incalcare a drepturilor omului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta aniria74 aniria74 Mama mea are dreprul la ajutor pt incalzire.printre acte i se solicita o adeverinta de la asociatie cu nr de persoane.presedintele nu ii elibereaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura alexandra22 alexandra22 Buna ziua!Asi vrea sa stiu daca mi se elibereaza de la primarie, la taxe si impozite ,certificatul fiscal din care reiese ce propietati detin avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Abuz trei3 trei3 Buna ziua Pot beneficia de subventia pentru caldura conform Legii dar datorita presedintelui de bloc care nu vrea sa imi dea o adeverinta din care sa ... (vezi toată discuția)