aemilius a scris:
Dragii mei colegi, cred ca multi dintre voi ar trebui sa studieze cu mai multa atentie normele de reglementare a profesiei. In primul rand legea 514 / 2003 la art.10 lit. c interzice exercitarea oricarei alte profesii , deci nu a profesiei de consilier juridic.
In al doilea rand statutul profesiei la art 21 reglementeaza modul in care se poate constitui o societate profesionala de catre unul sau mai multi consilieri juridici.
Este rusinos faptul ca nu se cunosc tocmai bazele legislative ale profesiei dar si mai rusinos pentru un consilier juridic este faptul de a-si da cu parerea ininte sa se documenteze.
=D>=D>=D>Bravo Domnule! Sunt absolvent de drept cu 10.Sunt extrem de talentat (in orice profesie talentuleste primordial) , sunt extrem de informat profesional,sunt o persoana inteligenta,cu multa popularitate insa NOROCUL face casa buna cu prostia si angajatorul la acre lucrez de 20 de ani nevrand sa imi acorde ocupatia de cons.jr., suport cacanariilesi mizeriilepentru un salariu la felde mizer doar de teama ca nu mai suport sa oiau de la capat.
Urmaresc acest formum de cand eram student. Complimentele mele Domnule.Sunt aici doctori si drd in drept dar vai mama noastra... Va felicit pentru profesionalism. Desi profesionalismul in Romania este indexat ca si valoarea umana.
Urmaresc acest subiect dar in afara de aroganta,ignoranta, persiflare, infatuare, ineptie, grandomanie, parvenitism nu vezi nimic.Aceasta este de fapt Romania laora aceasta: o tara a parvenitilor semianalfabeti care dau ...din pinteni. Nu vreau sa jicnesc pe nimeni, dar cu atat rautate sunt primiti cei neinitiati. Acest domn care punea intrebarea la nesfarsit se vedea clar ca are un scop... si s-a adeverit a fi acela de a testa mintile unora... Eu am o vorba: zambeste in loc sa lovesti cu piciorul...NU SE STIE IN CAINELE CUI DAI...
#-o