abs2010 a scris:
daca rezultatele nu vor fi favorabile - si nu am capacitate parentala - atunci nu am de ce sa o cresc pe aceasta fetitza - rezultatele expertizei se pot contesta - oricum rezultatul negativ este exclus dupa parerea mea - mai ales ca ei trebuie sa precizeze daca diagnosticele mele din trecut imi afecteaza mie capacitatea parentala in prezent - hai sa vad eu cum o sa documenteze ei asta - nu stiam ca se poate vedea deja in viitor prin psihiatrie
In acelasi timp, daca mama acum este perfect sanatoasa si desigur poate dovedi acest lucru, mai ales cu o expertiza psihiatrica,care are cuvant de lege, si de asemenea are absolut toate conditiile materiale pentru cresterea si educarea minorei...nu inteleg ce anume intelegeti dumneavoastra prin binele copilului, privandu-l de mama? Sunt traume enorme prin faptul ca o lipsiti de mama, fortuit prin vointa dvs inteleg, la o varsta atat de frageda....... imi cer scuze ca intervin, dar ca psiholog pentru mine este ceva ce nu se leaga in toate afirmatiile dvs de aici.
Afirmati ca aveti probleme psihice, doriri sa le ascundeti instantei,jigniti judecatorul in afirmatii aici,va pregatiti deja sa contestati rezultatele expertizei ca si cum ati sti deja care ar fi raspunsul..... si toate acestea pentru binele copilului? Privandu-l de mama si de contactul cu aceasta, care are acte doveditoare ca este sanatoasa, are un servici si o casa?
Sunt sigura ca justitia va avea discernamantul necesar, pentru binele copilului. Cred ca nu numai "psihiatria vede in viitor"