o asemenea proba ptr. a fi admisa, trebuie precedata de depunerea unor inscrisuri medicale din care sa rezulte starea d-voastra de sanatate psihica; nu cred ca in divort-incredintare minor instanta ar admite ca probatoriu efectuarea unei asemenea expertize.
avocat Cristina Popescu
buna seara - in primul rand instanta nu are nici o pregatire in domeniul medical de asta apeleaza la expertize - chiar daca o sa le primeasca nu are nici o competenta sa le judece - martorii pot fi mincinosi - nu stiu daca ati inteles sau nu - eu nu am nici o prob psihica - oricine mai are stari depresive din cind in cind mai ales atunci cind traiesti cu un toxicoman linga tine care nu este niciodata fericit - un copil la virsta de doi ani - are nevoie de cel putin afectiunea si dragostea unui parinte - in nici o carte sau tratat de psihologie nu scrie ca este nevoie de mama pt acest lucru - cel mai important in acesti ani de viata cind echilibrul este cel mai fragil este pt el punctul de sprijin si afectiunea de care are nevoie - nu stiu daca aveti un copil sau nu - cu siguranta nici sistemul juridic de kkt nu stie cum sa raspunda la astfel de intrebari - ceea ce este cert este ca relatiile afective ale copilului sunt catre cei care ii arata iubirea zi de zi si nu catre o mama ipotetica care isi vede copilul 20 zile pe an - normal ca sistemul nu va ajunge niciodata la aceste detalii nu pt ca nu poate ci pt ca nu vrea . Oricum ceea ce s-a realizat intre mine si fetitza mea timp de 2 ani de zile nu va putea distruge nici justitatia si nici conceptul ca mama are grija de copil - prea putini sunt cei care stiu ce are nevoie un copil la aceata virsta - prea multe lagune intr=o societate cu prea multe probelme si mai ales de cuplu - cert este ca voi merge pina la capat in acest drum indiferent ca ma lupt cu morile de vant - pt ca am si pt cine sa fac acest lucru
~ final discuție ~