avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... este obligatorie semnarea procesului-verbal al curtii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

este obligatorie semnarea procesului-verbal al curtii de conturi?

Sunt contabil - sef la o unitate scolara, am in control curtea de conturi si urmeaza sa-si incheie activitatea. A cerut nota de relatii pentru indemnizatia de conducere pe care o am - in opinia lor nu este legala. La incheierea procesului-verbal este obligatorie semnatura mea daca nu sunt de acord cu ceea ce au scris ei? Vreau sa stiu cum trebuie sa procedez, urmatorul pas pe care-l voi face ar fi sa-i dau in judecata, daca semnez procesul-verbal as putea primi intampinare spunand ca atat timp cat exista semnatura inseamna ca am fost de acord cu ei. Cum este legal si cum ar trebui sa procedez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 25 Octombrie 2010
Puteti sa-l semnati sau sa nu-l semnati , un proces-verbal doar constata savarsirea unor fapte , acordarea unor bunuri sau drepturi salariale pe care comisia de control le considera nelegale.
Pe baza acestui proces-verbal se va emite o decizie de impunere sau se va actiona in instanta salariatul respectiv pentru recuperarea acestora.

Semnatura dvs pe acel proces-verbal nu inseamna ca si sunteti de acord cu ceea ce scrie il el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal cercetare disciplinara smeagull smeagull Salut, Este obligatoriu dpdv legal ca p-v de cercetare disciplinara sa fie semnat de angajatul cercetat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - proces verbal intocmit cu greseli marinelisabeta marinelisabeta Am depasit viteza in localitate cu 12 km fapt pentru care mi s-a intocmit un proces verbal pe care de altfel l-am semnat fara obiectii.Am constatat ulterior ca ... (vezi toată discuția)
Drept la avocat din oficiu, accident rutier ContSters122786 ContSters122786 In cazul unui accident rutier soldat cu persoane vatamate, politia duce soferii la spital pentru verificarea alcolemiei, etc. Apoi, soferii sunt dusi la sectie ... (vezi toată discuția)