avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Eu nu am dat examen de intrare la INM, am alta meserie, dar am fost cu cineva la acest examen si nu mi-a venit sa cred ce am vazut.
Au fost doua lucruri pe care le-am vazut si am ramas socat, nu am crezut ca la acest examen unde sunt atatia candidati se poate intampla una ca asta.
In primul rand au fost sali de examen de unde candidatii au iesit cu grile de raspusuri asupra lor si in alte sali de examen, candidatii nu au fost lasati sa ia cu ei aceste grile, motivandu-se ca dupa ce se termina examenul pot intra si lua de pe hol grilele cu raspunsuri.
Intrucat persoana care a dat examen era extenuata dupa examen, m-am dus eu sa iau grilele de pe hol, intrucat ei nu i s-a permis sa iasa afara cu grilele. Prin urmare examenul s-a terminat in jurul orei 14.10 cand au fost afisate si raspunsurile la grile afara si ni s-a permis sa intram pe hol sa luam grilele la ora 14.30. Intrucat nu stiam exact unde se afla aceste grile, din greseala am intrat in Amfiteatrul 1 la parter la Universitatea Titu Maiorescu unde a dat examen cunostinta mea, iar in sala am dat peste aproximativ 10 persoane care completau de zor la gilele cu raspunsuri. La momentul in care m-au vazut ca am intat in Amfiteatrul 1 de la parter din cadrul Universitatii Titu Maiorescu sau speriat, iar presedinta comisiei cred ca era ma intrebat ce caut acolo si cum mi s-a permis mie accesul in amfiteatru. A urmat un intreg scandal, a venit la mine o femeie blonda care s-a prezentat ca este persoana responsabila de relatia cu presa si cand i-am spus ce am vazut acolo a negat si ma intrebat daca pot dovedi ceea ce afirm(imi pare extrem de rau ca nu am avut norocul sa am asupra mea un aparat foto, intrucat daca aveam faceam poze si aveam si ora la care am facut respectivele poze si asteptam acum explicatiile de la INM). Dupa ce a vazut fata asta blonda ca m-am prins ce faceau ei acolo, ma rugat la inceput politicos sa o insotesc la comisia centrala si i-am raspuns ca nu vreau sa merg, intrucat nu am de ce, a insistat si mi-a cerut dovezi sau sa-i spun numele persoanei cu care venisem eu si care a participat la examen si sa mergem impreuna la comisia centrala(desi persoana cu care venisem eu nu avea nici o implicare in acest scandal). Am iesit afara, desi insista sa raman inauntru, a incercat sa cheme bodyguarzii, ia strigat dar nu au fost pe acolo(nu stiu exact unde se aflau, intraucat vroia sa ma impiedice cu orice pret sa ies afara din cladire, deoarece vazusem ce sa intamplat acolo), ma urmat si a incercat sa ma legitimeze. Nu stiu daca citeste aceste randuri vreo persoana de la intrarea in Universitatea Titu Maiorescu, dar dupa ce am iesit afara eu am intrebat in stanga si-n dreapta daca stie cineva a vazut persoane iesind afara cu grilele cu raspunsuri si o fata de langa mine cand am intrebat-o a confirmat si ea. Atunci a incercat pentru ultima data sa ma faca sa intru din nou in cladire si sa mergem chipurile la comisia centrala(in realitatea aveau de gand sa ma santajeze, deja ma amenitasera ca am intrat ilegal in caldire si ca nu aveam ce cauta acolo, ai deranjasem din copiat:O). Ma rugat sa astept putin ca revine si rezolva problema, dar sa nu plec, in realitate aveau de gand sa-mi insceneze ceva. Bineanteles ca am plecat, dar va spun ca singurul lucru pe care-l regret este ca nu am avut asupra mea un aparat foto, intrecat as fi vrut sa postez pozele pe internet sa vedeti cum se ia examenul de la INM.=D>
Ce inseamna dupa tine grile de raspunsuri? Foiile cu baremul sau foiile cu enunturile la care trebuia raspuns? Si eu am iesit cu grilele dupa mine din sala. La fel au facut toti cei care au iesit din sala dupa ora 14. Asta era regula. Pana la ora 14 nimeni nu are voie sa scoata din sala vreun enunt din grilele date la examen. Dupa ora 14 problema nu se mai punea pt ca timpul examinarii expirase. Asa fiind noi toti ceilalti care am ramas dupa ora 14 ne-am luat si propriile grile cu enunturi pe care am lucrat in timpul examenului. Pentru ceilalti era clar de ce trebuiau sa mai astepte. Ce ar fi insemnat sa dea toti buzna dupa ora 14 in amfiteatre ca sa-si "recupereze" grilele? Insemna haos.

Acuma, zi-mi te rog ce anume ai vazut in amfiteatrul 1 la ora 14.10? Erau 10 persoane din care altele imbulinau pe foaia de raspunsuri sau se strangeau pur si simplu foiile cu grile/enunturi? Ce inseamna completau de zori grilele cu raspunsuri? Fii te rog mai explicit. Mi se pare grav ce spui tu aici daca e adevarat. Se mai poate ca cei din amfiteatrul 1 sa fi inceput mai tarziu examenul, din diverse ratiuni organizatorice, si atunci sa se fi terminat mai tarziu de ora 14 fix. Cei care au fost acolo ar putea sa confirme asta.
cine ar fi asa naiv sa creada ca o combinatie la un examen de admitere INM se face chiar in ziua examenului si mai ales in comun. Or mai fi hoti da` nu cred sa fie si prosti. Teoria conspiratiei
ce e asa de greu de crezut? pai mai bine dak au fost mai multi k se pot santaja reciproc dak vreunul deschide gura. s-a mai intamplat. bine nu intr-un cadru atat de "oficial". eu am terminat liceul intr-un mareee colegiu national. la bacalaureat copilasii cu verzisori multi si-au refacut lucrarile in biroul directorului...au facut o "sezatoare" si scriau dupa dictarea profesorilor...asa k ce se intampla acum nu ma mai mira.
pe mine nu m-au lasat sa iau grila, pe motiv ca mi-am predat lucrarea la 13:57, si mi-a zis supraveghetorul sa astept in fata usii inca 2-3 min, si abia apoi o voi putea lua.bineinteles ca intre timp a venit un domn bodyguard cu un temperament foarte impertinent care mai avea putin si ma lua de brat sa ma dea afara de pe hol...asta s-a intamplat la univ nicolae titulescu. in timp ce purtam discutia foarte agreabila cu respectivul, vedeam cum trec pe langa mine altii care iesisera de la alte sali cu grilele in mana....oricum, aceste reguli s-au aplicat haotic, nu a fost o kestiune f bine organizata. plus de asta, tin minte ca anul trecut la politehnica nimeni , in afara de candidat nu avea voie sa intre in cladire, pe cand acum, au intrat, sper exemplu, cu mine inca 3 pers, cu care am stat in incinta universitatii aproximativ jum de ora inaintea inceperii examenului.

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)