Am dreptul la somaj in conditiiile in care decizia de desfacere a CM s-a facut cu art 61 lit.d?Deasemenea specific ca in perioada 30iunie 2008-feb 2009 am lucrat la program de 8 ore iar din feb 2009 pina in 21 oct 2010 am lucrat la program de 4 ore la acelasi angajator,adeverinta de somaj imi va fi eliberata doar in 10 nov voi putea beneficia de somaj?
Multumesc .
Totusi in situatia in care i-as da in judecata ce fel de daune as putea cere fiindca sint convins ca o reangajare mi-ar face mai mult rau decit bine?
Angajatorul este obligat, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile contractuale, să îl despăgubească pe salariat în situaţia în care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului în timpul îndeplinirii obligaţiilor de serviciu sau în legătură cu serviciul.
Demisie
Dana Dav
Suntem cativa angajati tesa intr-o firma, iar incepand cu luna august 2010 angajatorul ne obliga sa trecem la 4 ore(modificand C.I.M). Va rog sa ne ... (vezi toată discuția)
Art 65 alin. 1?
helenita
Art. 65. [concedierea pentru motive obiective]
(1) Concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului ... (vezi toată discuția)