avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cod procedura civila.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cod procedura civila.

Propun o sectiune in care sa se dioscute pe anomaliile instantelor de judecata fata de Codul de procedura civila.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:50, 1 Decembrie 2008
Adresa din partea instantei in care se pune in vedere paratei sa se prezinte personal sau prin reprezentant in instanta sub sanctiunea amenzii....#-o
Si asa s-a dus 242 la plimbare...
Adresa ori citatie? Ca, daca instanta considera necesar, poate solicita prezentarea partii personal... dar stiam ca sub sanctiunea lui 155^1...:(
Subscriu la Colina. E unic (cel putin asa cred...).

Buftea: actiune iesire din indiviziune, expertiza, paratii au obiectiuni, se discuta, le respinge, ramane in pronuntare. Repune cauza pe rol la cererea paratilor, constata ca sunt obiectiunile intemeiate, dispune o noua expertiza.
Citatie sub sanctiunea amenzii.
Am vazut si eu pe la J4.
Citatie...eu nu am prins faza...era si in Cluj.

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala - se va tine cont de expertiza dispusa in dosarul initial? danaceausu danaceausu Actiune in anulare contract de vanzare-cumparare/contract de concesiune, paratul depune intampinare (exceptie timbraj insuficient....) -reconventionala ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara andreea001 andreea001 Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor. Sunt divortata si in martie anul curent l-am dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei alimentare. ... (vezi toată discuția)