avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta presedintiala

am un copil de4 ani si 9 luni cu grave probleme de sanatate( o operatie pe cord deschis, autism atipic cu retardare mentala severa). am introdus o cerere de ordonanta presedintiala pt. limitarea dreptului la vizita al tatalui sau deoarece acesta are un comportament violent verbal si fizic ,chiar si in fata copilului..cererea a fost respinsa pe motiv ca nu indeplineste conditia vremelniciei masurii.am fost sfatuita sa fac recurs. oare si acesta nu va fi respins pe acelasi motiv? credeti ca este mai bine sa ma adresez instantei pe calea dreptului comun?
Cel mai recent răspuns: geanina21 , utilizator 20:53, 24 Octombrie 2010
1. copilul ar trebui sa primeasca 131 lei pe luna. tatal sau ii trimite 50 lei intr-o luna, a doua luna deloc ,apoi 80lei, de aici si restanta pe care nu vrea sa o mai plateasca. cand s-a intamplat sa faca 2 luni am facut plangere la parchet , i s-a pus in vedere sa plateasca restanta de 2 luni intr-o perioada si intr-un final plateste dar deja sunt iar trecute 1-2 luni. atat timp cat nu are nici un imobil al lui sau un serviciu cu carte de munca nu prea vad ce-as mai putea face.
2. eu am facut deja cerere de recurs vineri.si nu stiu dc a fost cea mai buna cale.
era mai bine dc actionam pe calea dreptului comun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua, Va rog sa mi spuneti daca Ordonanta Presedintiala de program vizitare minor are \"puterea lucrului judecat\". mentionez ca am facut o a doua OP ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita a minorului dana73_76 dana73_76 Buna ziua ,am un minor in varsta de 2 anisori si 6 luni care momentan din cauza unor certuri familiare < ma gonit sotul de acasa acum un an:tomato: > a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala suciut suciut Buna Ziua, In legatura cu o ordonanta presedentiala de program vizita minor. Am facut recurs pentru ca ordonanta a fost respinsa motivand recursul.Se mai ... (vezi toată discuția)