iuliana26 a scris:
Valoarea de impunere a suprafetei de 341 mp este de 452 lei.cu cat ar trebui sa timbrez? Cu 6 lei?
E o gluma, nu-i asa? :stunned: Revendicati 341 mp aproape de buricul capitalei si credeti ca puteti timbra cu 6 lei? :O In Varfurile (facem pariu ca nu-l gasiti pe harta?) unde locuiesc eu cel mai mult si cel mai des (localitate de peste 2000 de locuitori daca socotim si vacile si gainile) o asa zisa expertiza folosita de Camera Notarilor Publici,
expertiza care apare si in noua forma a legii privind taxele de timbru judiciar (146/1997 pe numele ei de fata) si dupa care se timbreaza toate actiunile, evalueaza terenul intravilan la Varfurile la ... pam-pam-pam!
3 euro/mp.
In Bucuresti zona Popa Tatu terenul trebuie sa fie evaluat pe undeva in jurul a cateva sute de euro/mp. V-am trimis linkul cu expertiza notarilor publici care pentru Bucuresti are vreo cateva sute de pagini. Faceti efortul si cautati in ea ca sa stiti cu cat veti timbra. Trebuie sa intelegeti ca ajutorul nu inseamna intotdeauna ca eu fac totul ci, ca in cazul de fata, va ofer informatia necesara pentru a sti cum sa procedati.