avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complice furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complice furt

Buna ziua , va rog frumos sa imi raspundeti la problema pe care nu o cunosc .Pe data de 22.10.2010 impreuna cu prietenul meu am intrat intr`un magazin din mall intr`un cat l`am ajutat pe un prieten de al meu sa fure un costum am intrat in cabina de proba am pus costumul in geanta,ne`am mai plimbat in magazin in timp ce geanta i`am dat prietenului meu sa o tina sa poata iesi cu el ,intre timp am luat un tricou si niste sosete pe care le`am si achitat , am iesit 2 pasi dupa poarta senzotiva dupa care un agent civil ne`a abordat si ia cerut prietenului meu sa ii arate geanta , eu avand o punga cu tricou si sosetele pe care le`am achitat .Agentu civil ne`a dus la o camera dupa care a anuntat organele de politie .la politie . La politie cel care ne`a incheiat proces verbal baiatu de la judiciar ne-a invatat cum sa dam declaratiile intr-un cat ne`a spus sa recunoastem fapta ca nu o sa ne dea decat niste amenzi administrative ,practic mi`am recunoscut fapta ca l`am ajutat pe prietenul meu dar in drum spre iesire eu n`aveam decat niste produse achitate . In procesul verbal scrie ca invinuit furt calificat dar eu am facut decat sa ajut eu ce mi`am cumparat am achitat.Normal trebuia sa scrie la invinuit suspect sau complice ma rog asa poate scap mai usor , printre care e si prima abatere la mine . Va rog sa`mi spuneti ce mi se poate intampla in cel mai rau caz . Va mULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Vasile Mihaela , Consilier juridic 06:11, 24 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate? Sebastian11987 Sebastian11987 am si eu o intrebare...un pr de al meu a reusit sa \"scoata\" dintr`un magazin ..( in care si lucra ) niste telefoane mobile...cu ajutorul meu . eu le luam si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din magazin vald_15 vald_15 o mare rugaminte am de la cei de pe forum care ma pot ajuta . Anul trecut prin martie , am ajuns cu un prieten prin [EDITAT] seara pe la ora 19 -20 . ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin ionela039 ionela039 impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o ... (vezi toată discuția)