avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
@ domnu’ Pitagora

detin o masina inscrisa pe numele unghiului meu si urmeaza sa plec in germania. ce acte imi trebuiesc sa nu am probleme?

E simplu: acte de identitate trigonometrica.
Exercitiu de imaginatie

Intamplarea face ca in urma unei experiente nefericite pentru mine sa imi fie furata o cantitate de bani. doresc sa stiu daca datoria care o are infractorul se poate vinde catre o firma specializata in asa ceva ...

Posibile raspunsuri:

A. Precizati va rog cate kg de bani vi s-au furat, intrebarea dvs. nu ofera detalii suficiente pentru a putea oferi un raspuns competent in speta prezentata, pe cale de consecinta dvs. ramanand confuz noi neputand sa va explicam ce demersuri ar trebui efectuate astfel incat sa poata concretiza si materializa titlul executoriu, prin incuviintarea executarii silite.

B. Cazul dvs. mi se pare foarte complicat... Inainte de a face orice miscare trebuie sa mergeti de urgenta la un avocat care sa inteleaga exact despre ce este vorba... sunteti intr-o situatie fara iesire si fara un avocat foarte bun veti raspunde penal pentru fapta dvs. ...

C. Pentru a fi sigur ca am inteles ce ati scris aici si pentru a va putea raspunde la ce ati intrebat, va rog sa-mi imi spuneti:
- unde s-a intamplat evenimentul?
- daca erati insotit sau nu?
- ce culoare avea plasa in care tineati banii?

In 1994 s-a decedat tatal nostru, dupa care cu fratele meu dupa procedura succesorala detinem 33-33% din casa, bucatarie de vara, sura, terenurile iar 33% apartine  mamei.

1. Am dreptul sa cer partea mea mostenita de la fratele meu daca el vrea sa locuieste mai departe in casa, vrea sa foloseasca terenurile, padurile?

Subiect: [EDITAT]

"buna ma numesc Alin am o problema ma ajuta cine cu un sfat,am 2 copii si istanta ea ancredintat la sotie acuma am ajuns la comun acord si mea dat mie o fata pot face o hartie notariala ceva ca pote peste 2 ani ma trezesc ca meo ea"
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

"Viitorul meu sot si-a ingrijit parintii nu de mult timp tatal sa stins din viata logodnicul meu mai are 2 frati in urma decesului fratii au facut o declaratie la notar ca renuta la drepturi in favoarea logodnicului meu mamá lui vrea sa faca un contract de mostenire cu intretinre."

Tema:  Compunere cu exemplificarea celor trei parti.

Introducere ( locul, timpul si personajele): Viitorul meu sot si-a ingrijit parintii. Nu de mult timp tatal sa stins din viata. Logodnicul meu mai are 2 frati.

Cuprins ( actiunea): In urma decesului, fratii au facut o declaratie la notar, ca renuta la drepturi in favoarea logodnicului meu.

Incheiere ( invataminte): Mama lui vrea sa faca un contract de mostenire cu intretinere.

:)

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)