avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Ce naiba vroia să spună John Lennon cu All we are saying is give peace a chance???

Buna tuturor !!!am si eu o problema eram vineri la discoteca si unu a intrat in mine de acolo a inceput scandalu ne-am batut acolo afara dupa care el a plecat acasa eu lam sunat sa vb cu el daca vrea sa ne intalnim amandoi sa vedem care e mai bun.el mia spus sa ne intalnim in terenul de fotbal lam asteptat acolo iar el nu a venit mam dus la el acasa la bloc si am ciocanit la usa (ciocanit normal)la care el a iesit cu cutitul si ma lovit in cap cu tocu.ne-am luat la bataie si a iesit sorasa a sarit pe mine si ma zgariat pe fata,a mai iesit si o vecina si la vazut cu cutitu iar eu am coborat pe scari si am plecat.Am fost la spital atunci seara si vreau sa imi scot crtificat medicolegal deoarece sa dus si el la politie si vrea sa ma acuze ca lam batut ca stie ca eu mai am o coada de 2 ani de la un accident.
Intrebarile sunt:
-ce asi putea sa fac sa scap cat mai bine
-ar putea sa ma inchida
-sau ce se poate intampla
Va multumesc.

Ultimele studii realizate ne arata ca intrarea in R.K. a unei societati este mai avantajoasa decat inchiderea acesteia.:O:))
Este mai ieftin sa inchizi o asemenea societate sau sa o repari

Cand firmele vibreaza economia ar trebui sa duduie dar…
Din cauza vibratiilor unor firme casele se fisureaza si nu se stie care e distanta legala fata de o locuinta umana la care au dreptul unele firme sa vibreze!

Criza economica (sau de alta natura?) a zapacit oamenii!
Toti vor pe scurtatura si ni ce iese:

- cum pot sa prelungesc maternitatea?
Obtineti certificat de urbanism, in primul rand

- cand trebuie sa nasc ca sa imi prelungeasca indemnizatia?
Momentul nasterii depinde de mai multe elemente, intre care si specia, dar nu s-au inventat metode de prelungire a indemnizatiilor in cazuri de gen

Dar de ce sa ma mir? Exista si persoane cu deficiente fizice la alegeri...

Gena e buna! ADN-ul e gresit.

Eu vreau la mine acasa dar el nu doreste asa ceva dar fata mea nu il cunoaste pe el si mai ales cand are o gramada de pasi gresiti adika ensia neplatita din urma cu 4 ani testul adn,contestare paternitate,abandon de familie,ii se acorda acest program stupid pe care el il doreste mai ales ca nu lucreaza si sta singur ca mama lui lucreaza in belgia.va multumesc si sper sa imi raspunde-ti si mie

din ciclul Intrebarile de dimineata sunt cele mai interesante....se lasa cu marturii

Subiect: Mărturia de împrumut între special
Bună dimineaţa.
Sunt pe acest site pentru a da o mărturie a doamnei *** victorie, care mi-a dat un grant de € 50,000 împrumut, după mai mult de un an de cercetare acordate partiuculiers mai multe, care au ca profita de naivitatea mea Un prieten care-l recomandă pentru mine şi am fost într-adevăr. surprins pe
50.000 € de la contul meu. Aceste fonduri mi-au servit bine pentru a termina ceea ce am avut m commencé.Je "dispuşi să vă dau mai multe informaţii despre el.
Iată Referinţe:
***@***.net

dacă nu eşti serios, nu a contactat.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)