avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Și la ce se referea oare versul acela din Păunescu:
La mine-n suflet este vifor
Si vin nebuni sa faca schi.

Oricum, poate mai gândește cineva la fel:

Subiect: o viata mai corecta
cum se poate propune, initia, aproba, implementa un proiect de lege/o lege, la nivel national, european, mondial si cat dureaza, doresc detalii complete de la persoane competente/documentate in acest domeniu

P.S. pentru ca am observat ca Loteria a acordat premii multiple unor persoane la tombolele organizate eu am sesizat cu ani in urma ONPC - mi s-a parut incorect fata de ceilalti participanti. Se pare ca sesizarea a fost corecta - de atunci observ in toate regulamentele de premiere ca o persoana are dreptul la un singur premiu in cadrul concursurilor organizate - si asa mi se pare corect.
Ce am acum in gand e mult mai complex. Deci daca ma gandesc bine sant 3 - si nu vrau sa le uit: 1 criminalitate, 2-controlul masei monetare, si 3- din pacate- reintroducerea pedepsei cu moartea - cel putin in Romania. Oare in padure, de acum incolo cei verzi vor fi mai multi ca uscaturile, cati ne dorim sa traim in corectitudine cu credinta in Dumnezeu?

Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
andreigrigoriu, moderator
Pana acum "vedetele" se tunau sa aibe priza la public. Dar stau si ma intreb, cum este sa "tunez" o casatorie?

"Subiect: casatorie tunez
buna ziua .vreau sa ma casatoresc an tunez cu un tunisian.ami puteti spune ce drepturi ami voi pierde si daca dupa casatorie pot calatorii cu sotul meu an europa fara sa fie nevoie sai fac invitatie?el va avea trecere libera an europa?va multumesc foarte mult"

:help:
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
gmancila, utilizator
Tunez sau netunez, doamna vrea doar sa se apare impotriva sarcinii matrimoniale pe care nu vrea se da asuma, dar se vede ce este cam obligata sa.o faca, si atunci doar este un problema de aritmetica, daca me casatoresc ce vine dupa...? Pot sa me bucur de bani pentru calatoriile. Eu as zic ce primul pas este de a tine copii si al doilea de a sta a casa cu ei, dupa aia, sa calatoreasca unde vreau. legiile europene in domeniul libertatea circulatia pe Europa sunt respetate de orice poltia daca s-a casatorit "el" cu cetateana europeana (ea), si atunc de ce "ea" se ingrijeste? pentru bani pe care trebuie sa obtina la o viata de calatoria usoara si permanenta? Mai te gandesc la o casa la tara?.
Din seria:
Am muncit ca un argat
Si nimic n-am castigat
Cea cu "Coasa" stie bine,
Ca vechimea-i fudulie.:D

dupa 40 de ani de vechime la locul de munca sotul a decedat.[...]. sotia ce drepturi are???????mentionez ca sotul nu a luat niciodata lichidarea pentru vechimea avuta in campul muncii...

Trebuia sa poarte un nume

dar nu am fost eu la notar caci eram plecat sa dus ea si sa trecut cu numele meu si prenumele ei deci eu nu stiu sigur doar ce stiu sigur este ca acel apt imi poarta numele si doar atat eu cand am venit din afara nu am mai fost acolo in apt ca doar stateam acolo
[...]
.si ea inpreuna cu soacra si socru au trecut apt pe numele meu dar nu stiu daca este si prenumele

Apartamentul a existat.

A existat si o tara frumoasa
La o margine de mare
Unde valurile fac noduri albe
Si unde m-am intors eu.

Si, mai ales, au existat niste oameni simpli
Pe care-i chema : nevasta-mea, soacra-mea si socru-meu.

Iar pentru ca apartamentul
Trebuia să poarte un nume,
Un singur nume,
I s-a (s)pus
numele meu
(posibil fara prenume).

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)