avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Nu am inteles eu foarte bine care-i treaba cu "manauta" :wassat:, insa e clar ca ea creaza probleme anumitor utilizatori :yes:. Oare ce legatura are "manauta" cu intratu'..cu iesitu':rolleyes:? Pai da'..asta-i culmea! "Manuta" tot acolo ramane:))
1.
Exista acea manauta care ramane pana ies si intru din nou si cateodata trebuie sa ies si sa intru din nou de mai multe ori [...]si tot apare acea manuta

2.
eh..se gansedste dl avocat, se gandesate etc., s.a.m.d

1.
Da, problema exista[...]Apare manuta si ma face sa astept.:D

Criminal dialogul acesta...:happy::happy:
Oare ce isi doreste acest cetatean sa isi asume avocatul?
Probabil "faptele lui"?
:O

"Caut avocat dispus sa-si asume...........
Sunt dispus sa negociez comisionul de succes peste nivelul pietei...........insa nu mai sunt dispus sa platesc niciun leu indiferent de motiv.
Daca este cineva interesat de acest subiect si are suficienta incredere in propriile posibilitati as fi bucuros sa putem lua legatura"

B-)

Senzational----Caz unic in lume, o persoana din Romania a urmat neintrerupt cursurile unui liceu, pana la varsta de 30 ani. :O

"Poate beneficia o mama de indemnizatie pentru cresterea copilului in situatia in care urmeaza cursurile serale ale unui liceu, are varsta de 30 de ani si este in clasa a XI-a. A urmat neintrerupt cursurile repectivului liceu."
:D
Ca mi-e pușca hultuită
Si mi-e ghioaga țintuită
Si mi-e inima-ncolțită...

"Daca o persoana sub influenta alcoolului-sevraj major-a sechestrat o persoana intre chilimele ca nu stiu daca putea sa faca asa ceva el debea se tine pe picioare fiind foarte slabit si l-a amenintat spunindu-i daca vreau dau cu toporul in tine fiind acasa la acea persoana,ei fiind prieteni ani de zile l-a slugarit pe persoana care a fost amenintata....este una din variante pe care a spus-o el amenintat,ca cealalta persoana se afla la spital internat,nu a depus nici o plingere la politie,in cit timp poate depune acea plingere,alta varianta ca delira si ar fi zis asa daca vreau daca cu toporul,alta varianta el fiind bolnav si de epilepsie a facut criza si a chemat salvarea,nu s-a depus nici o plingere ,nu stiu care este adevarul cealalta persoana poate spune orice la vecini,,,dar vreau sa stiu in cit timp poate sa depuna plangere...daca o fi adevarat,eu am mers la el la spital si deabea sta pe picioare are si pempersi..nu stiu care este adevarul....va multumesc pentru raspuns,ca sant tare suparata".

P.S. mulțumesc colegei @Birou_de_Mediator care mi-a indicat nu perla, ci, mai degrabă, bijuteria...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2012
andreigrigoriu, moderator
Oare vrea sa construiasca o casa, sau sa deschida un geam?  Dar, nu oriunde, tocmai in "gradina la vecin". :O

"buna ziua ce acte imi trebuie sa mi deschid un geam in gradina la vecin doar pt aer si lumina la inaltime de2,30a peretelui am inaltimea de 3,30 m geamul sa fie de 1/80m ...................ce trebuie sa obtin ce acte side unde pt ami deschide acest geam nu am aer nici lumina multumesc mult astept raspuns mii de multumiri."

#-o

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)